Score4: alle Eredivisie-topteams komen in actie, wat is de stand na speelronde 8?

27 september 2022 | In samenwerking met TOTO

Proshots
Eredivisie FC Twente Ajax PSV Feyenoord Gokken Zetten Aankruisen Invullen Score4 Meedoen Voorspellen

Bij het komend weekeinde gaat de nieuwe maand oktober van start en dat betekent ook dat speelronde 8 in de Eredivisie op het programma staat! Op zaterdag 1 oktober komen liefst 3 van de huidige top 5-clubs in actie. Ook dit weekend kan men bij Score4 van TOTO weer 4 duels voorspellen. Wie weet maak jij wel kans op 5.000 euro, lees hieronder hoe!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Bij Score4 in speelronde 8 worden 4 wedstrijden speciaal uitgelicht: de duels tussen Cambuur en PSV (let op! Om 16.30 uur al), Ajax en Go Ahead Eagles (20.00 uur), FC Twente tegen Vitesse (21.00 uur) en het zondagduel tussen NEC en Feyenoord in De Goffert.

Top 5
Hoewel PSV de koploper is van de competitie met 18 punten uit 7 wedstrijden, kan concurrent Ajax precies dezelfde cijfers overleggen. De Eindhovenaren hebben alleen een beter doelsaldo: 28 voor, 10 tegen om 22 om 5 bij de Amsterdammers. PSV moét winnen om de 1e plek te kunnen behouden, mits Ajax in de eigen ArenA niet met grote cijfers over Go Ahead dendert.

FC Twente is de huidige nummer 5 van de Eredivisie en kan bij een thuiszege op het tegenvallende Vitesse in punten op gelijke hoogte komen met Feyenoord. De ploeg van Arne Slot zou dat een dag later eventueel weer recht kunnen trekken als het tegen NEC speelt. Feyenoord is 4e met 16 punten, Twente heeft 13 punten.

Score4 spelen
Nummer 3 AZ gaat zaterdag op bezoek bij FC Groningen (18.45 uur), al staat die wedstrijd dus niét op het Score4-lijstje van deze week. Meedoen is, net als het aanmaken van een eigen account, helemaal gratis. Speel hier mee met Score4 van TOTO!