Bezorgen Bergwijn en Kudus jou bakken met geld tijdens Liverpool – Ajax?

13 september 2022 | In samenwerking met TOTO

ANP
toto-specials-liverpool-ajax

Dinsdagavond staat er een kraker van jewelste op het programma in de Champions League. Ajax neemt het om 21.00 uur op Anfield op tegen Liverpool en dat is reden genoeg voor TOTO om een paar mooie specials voor jou klaar te zetten. Zo kan je flink geld pakken met een goal van Darwin Núñez of Mohammed Kudus.


Sowieso staat er een behoorlijke odd op Ajax, terwijl Liverpool totaal niet in vorm is. TOTO betaalt je maar liefst 5,40 keer je inzet terug als je verwacht dat Ajax gaat winnen bij The Reds. Voor een gelijkspelletje krijg je 4,95 keer je inzet terug.

Lees ook: TV-gids: op deze zender is Liverpool – Ajax te zien

TOTO-specials voor Liverpool - Ajax


Maar naast de gebruikelijke betjes heeft TOTO ook een aantal specials klaarstaan. Zo staat er een quotering van 5,75 op de kans dat Darwin Núñez de eerste goal scoort. Denk je dat Mohammed Kudus dat kunstje kan flikken? Dan krijg je 13 keer je inzet terug.

Maar de meest interessante specials zijn toch wel die van Mohamed Salah met Luis Díaz en Steven Bergwijn met Kudus. Denk jij dat Díaz zal scoren uit een assist van Salah en dat Salah zal scoren uit een assist van Díaz? Dan krijg je maar liefst 50 keer je inzet terug. Maar misschien denk je wel dat juist Bergwijn en Kudus elkaar moeiteloos zullen vinden. Dan verdien je je inzet 80(!) keer terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+