Verwacht je veel van PSV tegen Bodø/Glimt? Dan zijn deze betjes voor jou interessant

8 september 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
psv-bodo-glimt-uefa-europa-league-groepsfase-toto-specials-cody-gakpo-xavi-simons-joey-veerman

PSV wil donderdag tegen FK Bodø/Glimt in de 1e speelronde van de groepsfase van de Europa League de pijnlijke nederlaag bij FC Twente (2-1) doen vergeten. Denk jij dat de Eindhovenaren zichzelf in eigen huis gaan revancheren met wat goals? Dan hebben we misschien wel wat interessante betjes.


Lees ook: TV-gids: Europa League-duel PSV met Bodø/Glimt is te zien op deze 2 zenders

Want TOTO heeft een hele lijst aan mogelijkheden. Zo zijn onder andere Xavi Simons en Cody Gakpo bij wedopties betrokken.

Gakpo en/of Veerman succesvol buiten de 16?
Van Gakpo is bekend dat hij vanaf links graag naar binnen komt en uithaalt, zo nu en dan zelfs van buiten de 16. Ben jij overtuigd dat dit gaat gebeuren? Dit levert je 7 keer je inzet op! Voor een goal van Joey Veerman buiten de 16 (ook hij heeft bewezen dit te kunnen) is de odd ook 7.00.

Check ook: Scorende Cody Gakpo tegen Bodø/Glimt kan jou rijk maken, net als CR7, Dani de Wit en Danilo

Simons op dreef?
Dan is er nog het supertalent Xavi Simons. Hij krijgt volop lof vanwege zijn sterke spel sinds zijn komst naar PSV. Lukt dat ook tegen Bodø/Glimt. Als Simons in zowel de 1e als 2e helft scoort, kun je liefst 11 keer je inzet terugkrijgen.

Ook een mooie: Simons scoort uit een assist van Veerman. Zie je deze combinatie wel voor je? Elke euro die je inzet, kun je 6 keer terugkrijgen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+