Wint PSV bij FC Emmen? En wat doen Feyenoord en Ajax? Ook midweeks 5000 euro te winnen!

24 januari 2023

Pro Shots

We zijn nog maar net bijgekomen van de Klassieker of de Eredivisie gaat deze week alweer verder met een midweekse speelronde. PSV opent dinsdagavond speelronde 18 met een uitwedstrijd bij FC Emmen, dat thuis lastig te kloppen is. Ook Ajax won niet in Drenthe... Voorspel de uitslagen van FC Emmen-PSV en 3 andere potjes en win 5000 euro op Score4!


Ajax krijgt een dag meer rust dan Feyenoord om de volgende wedstrijd te spelen. De Rotterdammers moeten woensdagavond al thuis tegen NEC, terwijl de Amsterdammers pas op donderdag FC Volendam ontvangen. Wat gaat dat betekenen voor de titelstrijd? FC Twente en AZ spelen uit, net als PSV dus. Een mooie kans voor Feyenoord en Ajax om eventueel te profiteren van misstappen van de concurrenten. Naast FC Emmen-PSV, Feyenoord-NEC en Ajax-Volendam is FC Utrecht-Excelsior de 4e en laatste wedstrijd die je goed moet voorspellen voor de jackpot!

Zo doe je mee
Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+