NAC heeft keepersprobleem opgelost met binnenhalen Zwarthoed, Van Leer nog steeds optie
i

Pro Shots / Jasper Ruhe

NAC heeft keepersprobleem opgelost met binnenhalen Zwarthoed, Van Leer nog steeds optie

admin • 22:17, 27-08-2018 / Laatste Update: 14:15, 05-01-2024

NAC heeft Zwarthoed binnen NAC Breda heeft zich versterkt met Theo Zwarthoed. De 35-jarige doelman tekende maandag een eenjarig contract bij de club uit Breda, met de optie tot nog een jaar.

Oude bekende

Zwarthoed stond vorig seizoen nog onder de lat bij Excelsior, dus hoofdtrainer Mitchell van der Gaag is bekend met zijn kwaliteiten. Hans Smulders, technisch directeur van NAC, ligt de komst van Zwarthoed toe. "Na vorig seizoen hebben we de balans opgemaakt en de conclusie getrokken dat we graag een ervaren doelman wilden toevoegen aan onze selectie. Na de plotselinge terugkeer van Arijet Muric naar Manchester City zijn de gesprekken vorige week in een stroomversnelling geraakt en hebben we hem bereid gevonden om naar Breda te komen. Naast de komst van Theo zetten we in op het halen van nog een doelman, waarmee we ervoor willen zorgen dat de rust en stabiliteit definitief terugkeert in het doel van NAC.”

NAC hoopt de komende dagen Benjamin van Leer, de 3de doelman van Ajax, nog naar Breda te kunnen halen.

🤝 | NAC Breda heeft zich versterkt met Theo Zwarthoed. De 35-jarige doelman tekende maandagmiddag een eenjarig contract in Breda, met de optie op nog een jaar.

Welkom bij NAC, Theo! 👏

https://t.co/SlqV5TWtZr #NACpraat pic.twitter.com/bJADWdKFm6

— NAC Breda 💛🖤 (@NACnl) August 27, 2018