🥋| 1 tegen 100 tijdens bijzonder karategevecht, hier kan je het LIVE zien

21 februari 2020

Dankzij Vechtsportinfo werden wij geattendeerd op iets moois dat wij jullie niet willen onthouden: Op zaterdag 22 februari 2020 organiseert Dojo Osaka een wel heel tof karategevecht: 100 man Kumite in Katwijk zal gehouden worden voor het goede doel. Hier neemt 1 karateka het op tegen 100 (!!!) anderen en alle opbrengsten van dit evenement worden gedoneerd aan Stichting Hartekind. Hier kan je het live zien!


Die organisatie zet zich in voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Wat houdt dat event nou precies in? De 100 man Kumite is de ultieme test in het Full-contact karate. Deze test wordt voor het eerst in de geschiedenis door de International Budokai in Nederland georganiseerd. Wereldwijd zijn er sinds de jaren 50 maar 30 personen die deze ultieme test hebben voltooid.

Sloper Senol
Op 22 februari zal Katwijkse vechtsporter Cem Senol deze uitdaging aangaan. Met meer dan 20 jaar wedstrijdervaring in het full-contact karate, kickboksen & mixed martial arts is Cem een ervaren zwaargewicht te noemen. Naast de fysieke en mentale uitdaging, wil hij met de 100 man Kumite laten zien hoe bijzonder karate is en een steentje bijdragen aan een goed doel.

Erbij zijn
Wil je het nou niet vanaf een beeldscherm maar met eigen ogen checken? De entree is gratis. Ook kan er volop gedoneerd worden aan Stichting Hartekind, want de 100 man Kumite begint al om 12:00 uur in het gebouw van centrum Scum.