Dit zijn 5 mogelijke tegenstanders voor Conor McGregor

19 januari 2020

ANP
Conor-McGregor

Conor McGregor maakte zaterdagnacht binnen 40 seconden gehakt van Donald 'Cowboy' Cerrone. De Ierse MMA-vechter lijkt na dat korte gevecht helemaal terug in de game. Tijd om eens te kijken naar zijn volgende tegenstander! De kans is groot dat het een rematch wordt, maar tegen wie? 5 opties.


1. Khabib Nurmagomedov
De nekklem van Khabib bij McGregor staat bij veel mensen nog op het netvlies. The Notorious wil dat beeld ongetwijfeld veranderen. Die rematch komt er ook, volgens UFC-baas Dana White. Khabib moet dan in april wel 'eventjes' winnen van Tony Ferguson. De vorige keer dat Khabib en McGregor tegen elkaar vochten, liep het na de wedstrijd helemaal uit de klauwen. De teams van de vechtersbazen gingen met elkaar op de vuist in de arena.

2. Floyd Mayweather
The Money Fight: 2.0! Een bokswedstrijd (dus geen MMA) waar McGregor wel zin in heeft. De Ier - of hij nu in elkaar wordt gebeukt of niet - zou aan die wedstrijd bakken met geld overhouden. McGregor verloor vorige keer na een lange strijd van Money Mayweather.

3. Donald Cerrone
The Cowboy had zelf ook niet verwacht dat-ie na 40 seconden klaar zou zijn tegen McGregor. De 36-jarige Amerikaan zal ongetwijfeld een rematch willen tegen de Ier. Of Cerrone meteen de volgende tegenstander van McGregor wordt? Het lijkt niet heel waarschijnlijk.
4. Nate Diaz
In 2016 stonden McGregor en Diaz 2 keer tegenover elkaar. De eerste keer won Diaz, het volgende gevecht was voor McGregor. 'Hater' Diaz riep na de wedstrijd tegen Cerrone al dat McGregor het gevecht had gefixt. Daarop nodigde de Ier hem uit voor een 3e gevecht.

5. Jorge Masvidal
De Amerikaan Jorge Masvidal heeft er al een rijke carrière op zitten. De 35-jarige vocht 48 MMA-gevechten, waarvan hij er 35 won. Toch stonden Masvidal en McGregor nog nooit tegenover elkaar. Daar kan verandering in komen, want in de media wordt er volop gespeculeerd over een gevecht.