Bekende Nederlanders gaan klappen vangen in ‘Boxing Stars’

9 oktober 2018

Heb je altijd al BN'ers met elkaar willen zien vechten? Dan móet je vanaf woensdag 31 oktober de nieuwe show Boxing Stars checken op RTL 5. Verschillende BN’ers zullen de strijd met elkaar aangaan in de boksring. Nu maar hopen dat zij het beter doen dan YouTuber Anouar.


De 24 BN’ers zullen in 3 gewichtsklassen gaan vechten in een heus bokstoernooi, wie verliest ligt eruit. Het programma wordt gepresenteerd door SuperTrash-chick Olcay Gulsen en ex-Lama Ruben Nicolai.

Gewichtsklassen
Voormalig wielrenner Michael Boogerd, e-sporter Koen Weijland, zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden en choreograaf Dan Karaty gaan met elkaar de strijd aan in de lichtgewichtklasse.

Hockeyspeler Taeke Taekema, Expeditie Robinson-winnaar Carlos Platier Luna, rapper Jebroer, acteur Juvat Westendorp, presentator Rick Brandsteder en zangers Brace en Danny Froger zijn de zwaargewichten in het programma.

‘Catfight’
Natuurlijk zijn er ook dames die de strijd met elkaar aan gaan, van een aantal hebben we al wat ‘catfights’ kunnen zien. Zoals van de reality sterren Michella Kox en Amanda Tsatsos. RTL heeft niet alleen deze dames kunnen strikken maar ook de modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge en YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger.

YouTubers
De eerste partij tussen 2 YouTubers was tussen Nesim van Supergaande en Anouar van AnouarVines. Hier zagen wij hoe Anouar als boksbal diende en zijn wil om te vechten stukje bij beetje kwijtraakte. Boef werd ook uitgedaagd door Nesim en Armoo, maar voor minder dan 100.000 euro betreed hij de ring niet.

Het lijkt dé nieuwe trend om als YouTuber, Influencer of BN'er de boksring in te stappen. De BN’ers in dit programma zullen begeleid worden door legendes uit de vechtsportwereld, of ze het dan ook echt beter doen dan Anouar kan je vanaf woensdag 31 oktober zien.