🎥 | Bokser laat KO-gaande tegenstander voorover vallen na mokerharde rechter

18 juli 2021

Dé boks-KO van het weekend komt op naam van de Amerikaan Dacarree Scott! Het zwaargewicht sloeg zaterdag op het ATL Jabfest in Atlanta (Georgia) collega en tegenstander Jaden Booth KO. Scott deed dat op kundige wijze!


Na 2 stoten op het lichaam vond Scott de ruimte om Booth met een rechtse te raken. De knal landde hij boven op de kin van Booth, waarna bij die laatste het licht uit ging. Booth viel keihard neer op het canvas en de wedstrijd viel ten prooi aan Scott.

Protest
Wel was de hoek van Booth niet blij met 1 van Scotts strikes. De man in het zwarte gewaad claimde een illegale stoot, waarschijnlijk 1 die in de richting ging van Booth's edele delen, en maakte zijn misbaar in woord en gebaar duidelijk. De scheidsrechter moest er niets van hebben en de overwinning van Scott bleef staan.

Scott heeft Mac Truck als bijnaam. Deze nickname is afgeleid van het bekende vrachtwagenmerk. Oftewel: als Scott je slaat, voelt het alsof een vrachtwagen je overrijdt. Dat weet Booth nu ook! Scott was na afloop blij met zijn resultaat.

Mac Truck
"Bedankt aan iedereen die kwam kijken. Indruk maken is mijn doel, ik wil dat mijn partijen een must watch zijn. 6-0-6 KO's!", schreef hij op Twitter.