Bokser Liam Smith scoort een paar uur na zijn bokswinst voor Sunday League-team

11 oktober 2021

Bokser Liam Smith kende een fantastisch weekend! Op zaterdag won de 33-jarige sloper in de M&S Bank Arena in Liverpool van Anthony Fowler. Een dag later liet Smith zich opnieuw van zijn beste, sportieve kant zien. Dat was enkel niet in de boksring, maar op het voetbalveld.


Enkele uren nadat hij Fowler na een heerlijke strijd versloeg, scoorde Smith voor Custys FC. Smith speelt regelmatig voor het Sunday League team, wanneer zijn (boks)agenda het toelaat. Prompt kwam de gelegenheidsspits nog op het scorebord ook.

Sloper en superspits
Smith was de grote favoriet tegen Taylor. Hij kreeg zijn opponent dan ook 2 keer fraai tegen de vlakte. Na afloop was Smith dan ook zeer blij. De bokser wil heel graag een gevecht tegen Jessie Vargas, helemaal na zijn partij tegen Fowler.

"Ik begon een beetje langzaam aan deze partij, maar van het begin tot aan het einde ging het best goed. Een klap in ronde 4 of 5 liet me een beetje schudden, maar meer ook niet." Zonder respectloos over te komen, vond Smith dat hij tegen gekkere tegenstanders hoort te staan.

Kin van staal
"Ik heb al aangegeven dat ik heftiger gewend ben. Ik heb hardere klappen gehad en een kin die dat ook aankan", aldus de in de Sunday League-scorende bokser.