🎥 | Bokstalent waarschuwt opponent na weging: ‘Heb week geen seks gehad, je zal boeten’

9 november 2019

Nikita Ababiy is 1 van de grootste bokstalenten ter wereld. De 21-jarige Amerikaan van Russische komaf vocht tot nu toe 7 partijen en won deze allemaal, waarvan 6 op KO. Op zondag 9 november moet hij tegen Jonathan Baptiste en, zoals vaker bij vechters, ging het er ook bij hen gezellig aan toe tijdens de weging en het fotomoment.


Baptiste duwde zijn pet tegen het voorhoofd van Ababiy aan waarna die laatste, wiens bijnaam White Chocolate is, hetzelfde deed. Dit zorgde weer voor het nodige duw- en trekwerk, waarna beide heren uit elkaar gehouden moesten worden.

Slopen
Ababiy kon het vrij weinig interesseren en zei op Instagram dat hij hoopte dat Baptiste dezelfde energie zou hebben wanneer zij in de ring zouden staan. Want, vond Ababiy, Baptiste moest boeten voor de seksloze weken die de vechter moest houden om op gewicht te blijven.

"Heb voor dit gevecht 2 weken geen seks gaat. Hij zal daarvoor moeten boeten. Wees ook in de ring zo met dezelfde energie!", zette White Chocolate op social media. "1 week schat!" reageerde Nikita's vriendin/scharrel nog. 2 weken, 1 week... na een nieuwe KO komt het vast wel weer goed met Ababiy.