Conor McGregor op z’n vroegst pas weer in augustus in actie

24 november 2022

Pro Shots
conor-mcgregor-ufc

Fans van Conor McGregor moeten nog even geduld hebben! De geblesseerde UFC-vechter is inmiddels alweer flink wat maanden in training na zijn beenbreuk in juli 2021, maar toch staat de Ier nog even niet in de octagon. Volgens de planning zal hij pas op z'n vroegst weer in augustus 2023 in actie komen.


Plannen voor een nieuw gevecht zijn er nog niet, maar McGregor heeft via Twitter laten weten dat hij vanaf februari zich weer laat testen op verboden middelen. UFC-baas Dana White liet onlangs weten dat McGregors naam van de USADA-lijst (United States Anti-Doping Agency) was geschrapt.

UFC-vechters moeten tenminste 1 keer per half jaar getest worden, maar omdat McGregor al lang niet meer heeft gevochten, is zijn naam geschrapt. Vanaf 1 februari zal hij zich echter weer laten testen, zo tweet The Notorious.
Als McGregor zich vanaf februari 2 keer in een half jaar laat testen, en die tests moeten dan uiteraard negatief zijn, mag hij weer in actie komen. Vanaf februari gerekend betekent dat dus op z'n vroegst in augustus. We kijken er naar uit!