Conor McGregor opgepakt na mollen smartphone van fan

12 maart 2019

Vechtsporter Conor McGregor heeft zich weer even van zijn slechtste kant laten zien. De MMA-ster werd afgelopen nacht opgepakt in Miami (Florida). McGregor zou de smartphone van een fan vernield hebben die een foto van hem wilde maken aan een discotheek in Miami.


McGregor zou een paar keer op het apparaatje getrapt hebben en het vervolgens opgeraapt en meegenomen hebben. Het incident werd door bewakingscamera’s gefilmd.

De politie van Miami pakte McGregor even later op. Hij werd vrijgelaten nadat hij een borg van 12.500 dollar (11.100 euro) had betaald.

De advocaat van Conor heeft een verklaring over het incident afgelegd: "Afgelopen avond was Conor McGregor betrokken bij een kleine woordenwisseling over een mobiele telefoon. De heer McGregor is hiervoor gearresteerd maar belooft zijn volledige medewerking."

Cursus zelfbeheersing
In april 2018 verwondde Conor McGregor 2 andere vechters in New York na een persconferentie van de UFC (Ultimate Fighting Championschip), de belangrijkste organisator van MMA-gevechten, waarop hij niet was uitgenodigd. Eind juli pleitte hij daarom schuldig aan het verstoren van de openbare orde in een rechtbank in Brooklyn. Hij vermeed zo een proces en een celstraf.

McGregor ging er mee akkoord om wat gemeenschapswerk te doen. Ook zou hij een cursus zelfbeheersing volgen. Wellicht heeft McGregor een beetje stress, omdat een vrouw claimt dat de Ier de vader van haar dochtertje is.