Ex-topworstelaar en trainingspartner Rico Verhoeven vermist na duik in zee: ‘Ik bid voor hem’

19 mei 2020

AFP

Kickbokser Rico Verhoeven maakt zich grote zorgen om de vermissing van Shad Gaspard, voormalig topworstelaar en WWE-vedette. De 39-jarige Gaspard nam zondag een duik in de zee die grenst aan Los Angeles, op de Marina Del Rey Beach. Sindsdien is hij vermist.


Gaspard nam zondag een duik in zee met zijn 10-jarige zoontje, dat direct gered werd door de Amerikaanse kustwacht toen bleek dat het duo in de problemen zat. Gaspard zelf zou daarna door een grote golf gegrepen zijn. Volgens Amerikaanse media riep hij nog naar de kustwacht om eerst zijn zoon te redden. De zoektochten van zondag en maandag leverden niets op. Helikopters zoeken verder.

Grote naam
Gaspard is een grote naam in de Verenigde Staten, als voormalige superster in de World Wrestling Entertainment. Net als Rico Verhoeven, waarmee hij ooit trainde als de Brabander in de VS was, ambieerde hij een carrière in de filmwereld. Na zijn afscheid in 2010 had hij meerdere rollen in films en tv-series. "Ik bid voor mijn broeder Shad en zijn vrouw en zoon”, schrijft Verhoeven op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die is geplaatst door null (@shadbeast13) op