Floyd Mayweather schopt barbiepopje tijdelijk uit huis voor gevecht met Logan Paul

9 mei 2021

Getty Images

Floyd Mayweather heeft veel dingen aan zijn hoofd en dus heeft-ie besloten om zijn verloofde even tijdelijk uit huis te schoppen. Dat schrijft The Sun. De realtime barbiepop moet maar even in haar oude appartementje gaan wonen, totdat Mayweather vecht met YouTuber Logan Paul.


Anna Monroe, die in het dagelijks leven stripper is, is 14 jaar jonger dan de 43-jarige bokser. Begin dit jaar vroeg Mayweather haar ten huwelijk.

Dikke villa
Dat Mayweather zijn liefje uit huis zet, is op zijn minst vreemd te noemen. Hij beschikt namelijk over een dikke villa met 11 slaapkamers en 14 badkamers. Je zou dan zeggen dat je haar ook kunt ontlopen. "Floyd heeft aan Anna gevraagd of ze even uit huis wil gaan, zodat hij zich kan focussen op het boxen", sprak een bron tegen The Sun.

Mayweather stapt op 6 juni in de ring voor een gevecht met Paul. Tijdens de staredown ging het even mis, maar dat kwam vooral door het debielere jongere broertje van Logan Paul. Jake Paul pakte de pet van Mayweather af, waarna de boel ONTPLOFTE.