Gaethje vs. Khabib: hier kijk je zaterdagavond live naar het grote UFC-gevecht

23 oktober 2020

BSR Agency

Het langverwachte gevecht tussen Justin Gaethje en Khabib Nurmagomedov vindt zaterdagavond eindelijk plaats. Interim-kampioen Gaethje hoopt zijn belt met succes te verdedigen tegen de 'eigenlijke' kampioen in de UFC.


Veronica, normaal de vechtzender in Nederland, kondigde vrijdagochtend aan dat het gevecht live uitgezonden wordt in Nederland. Helaas niet op televisie, maar wel online. Op KIJK.nl kun je vanaf 20.00 uur live meegenieten van het UFC-gevecht!

Herhaling op SBS 9
Op SBS 9 is er vanaf 22.45 uur een herhaling van het gevecht. In die uitzending komt dan ook het gevecht van de Nederlander Stefan Struve voorbij. Hij vecht op dezelfde avond tegen Tuivasa.

Tony Ferguson
Gaethje won een paar maanden geleden de titel die eigenlijk op het spel zou staan in een gevecht tussen Tony Ferguson en Khabib. Maar omdat Khabib toen vanwege corona niet kon afreizen naar Amerika, werd Gaethje zijn vervanger. De Amerikaan won het gevecht overtuigend en is dus even interim-kampioen totdat Khabib zijn kans gehad heeft zijn titel te verdedigen.