🎥 | Hesdy Gerges brengt boek uit en wil Rico Verhoeven slaan: ‘Klap hem als ik hem zie’

7 november 2019

Hesdy Gerges gaat een boek uitbrengen. Dit en meer zei de kickbokser in een interview met Funx.


In het boek wordt het bewogen leven van Gerges, die naast zijn talloze successen in de vechtwereld ook een heel andere kant van het leven heeft gezien. Zo zat hij onder meer in de cel vanwege drugspraktijken waar hij het erg zwaar mee had.

Hier komt hij, zowel in het interview als in het boek, uitgebreid op terug. "Ik heb wel eens gedacht: moet ik dit wel of niet in het boek zetten? Maar als ik een boek maak, ga ik all the way en zeg ik alles." Het boek gaat Fightersheart heten en komt naar verwachting in februari/maart van volgend jaar uit.

Klappies
Ook kwam hij tijdens het interview met Funx terug op zijn uitspraken over Rico Verhoeven. De GLORY-wereldkampioen noemde Gerges tijdens de persconferentie met Badr Hari en daar was Gerges niet blij mee. "Hem klap ik, als ik hem zie. Zo ben ik eigenlijk niet, maar hij praat over mij zonder dat ik ergens van weet. Dat kan niet."

Zoveel respect heeft Gerges niet voor Verhoeven. "Hij is dan wel wereldkampioen, maar niet in mijn wereld. Het liefst vecht ik het met hem uit in de ring."