Hoppa! Conor McGregor gaat in 2020 weer de octagon in

24 oktober 2019

AP

Het hoge woord is eruit. Conor McGregor maakt begin volgend jaar zijn rentree in MMA! De Ierse kooivechter zette in maart van dit jaar een punt achter zijn roerige sportcarrière.


18 januari 2020
Hij vecht op 18 januari 2020 in Las Vegas tegen een nog onbekende tegenstander, zo werd bekendgemaakt tijdens een persconferentie in Moskou. Later volgend jaar zouden dan gevechten moeten volgen tegen Nate Diaz en zijn grote rivaal Khabib Nurmagomedov.

In oktober 2018 jaar ging de Ier al eens de strijd aan met Nurmagomedov, met als inzet de wereldtitel bij de lichtgewichten van vechtbond UFC. De Russische titelverdediger won het gevecht, dat na afloop ontaardde in een massale vechtpartij in de zaal tussen beide kampen. Nurmagomedov werd voor 9 maanden geschorst, McGregor voor 6.

Notorious
McGregor zorgde in 2016 voor een primeur door als eerste in de MMA, een combinatie van verschillende vechtvormen en technieken, de wereldtitel in 2 verschillende gewichtsklassen in bezit te hebben (vedergewicht en lichtgewicht). Het betekende de doorbraak bij het grote publiek van de grofgebekte Ier.