Is hij bang of heeft hij geleerd? Badr Hari wil geen privévragen en geen staredown (poll)

7 februari 2018

Instagram

Is Badr Hari nou een pussy geworden? Of is hij juist verstandig bezig? Voor het eerst na zijn gevangenisstraf verschijnt hij weer in de schijnwerpers voor de persconferentie over zijn terugkeer in de kickboksring. De regels zijn streng: vragen over zijn privéleven mogen niet en Badr heeft ook geen trek in een staredown. Badr liep in 2016 onder boegeroep weg van een staredown met Rico Verhoeven. Stem op de poll!


Is Badr Hari bang of verstandig?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Wil jij het belangrijkste VECHTSPORT-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VECHTSPORT AAN naar 06 135 591 70.

Badr maakt 3 maart zijn comeback in de ring tegen de Amsterdamse Egyptenaar Hesdy Gerges. Beide dertigers stonden in 2010 ook al tegenover elkaar, met een heftig slot: Badr trapte de al op de grond liggende Gerges na en werd gediskwalificeerd.

Hari vs Gerges
Met de match tegen Gerges moet Badr laten zien of hij het kickboksen nog niet verleerd is. Zijn laatste gevecht was eind december tegen wereldkampioen Rico Verhoeven die onlangs Jamal Bin Saddik in de 5de ronde knock-out sloeg. Het gevecht tussen Badr en Rico eind 2016 was nogal teleurstellend omdat Badr verloor door een blessure. Sindsdien wil iedereen natuurlijk een rematch tussen vroegere wereldtopper Badr en huidig kampioen Rico.

Voordat Badr tof kan doen, moet hij eerst laten zien dat hij het nog kan. Maar Gerges is niet van plan zich als opwarmer te laten gebruiken.

Geen vragen en geen staredown
Badr Hari heeft dus aangegeven géén interviews te geven. Ook wil hij geen vragen over zijn privéleven. De kickbokser woont tegenwoordig weer in Marokko en zat het grootste deel van 2017 in de gevangenis vanwege een serie mishandelingen in het uitgaansleven. Ook wil Badr géén staredown met Gerges, de traditionele boksgewoonte om elkaar even van dichtbij indringend in de ogen te kijken.