๐Ÿ“ธ| Dit is de vrouw van Rico Verhoeven

20 december 2019

Rico Verhoeven bereidt zich momenteel voor op zijn gevecht met Badr Hari van zaterdagavond. De 30-jarige kickbokskampioen vierde al vele successen en is vastbesloten om Hari een pak rammel te geven. Toch kon hij zijn successen nooit boeken zonder zijn grote liefde aan zijn zijde. Wie is dat?


Check hierrr onze mooie voorbeschouwing op Badr vs Rico!

Nou, dat is Jacky Duchenne. Rico en Jacky kennen elkaar al van jongs af aan. Sinds 2007 hebben de 2 een relatie. Jacky werkte vroeger fulltime als verpleegster, maar stopte met die baan om volle bak voor Rico en de kinderen (dochters Jazlynn en Mikayla en zoontje Vince) te zorgen.

Als we haar Instagram bekijken, zien we dat Jacky ook niet vies is van een beetje sporten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Kijk niet achterom maar juist vooruit! TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME!! Kijk niet naar wat je al gedaan hebt maar naar wat je nog moet doen! Na mijn 3e zwangerschap woog ik 108.8 kilo toen mijn kindje al 4 weken oud was. Ik wilde niets liever dan van mijn gewicht af! Ik dacht bij mezelf nog 1x hard knokken. Want wat is een jaar trainen of anderhalf jaar trainen als je alleen maar beloont word met goede resultaten...en ja...3x per week varkensvlees en na 20:00 eten mag niet meer...maar echt waar!!!alles went! Ik zeg " Vanaf januari iedereen aan de bak voor wat jou persoonlijke doel is!" Actie voor RV Sports...schrijf je voor een half jaar in met een partner, collega, vriend of familie en krijg de hele maand december en januari gratis!!!!

Een bericht gedeeld door Jacky Duchenne (@jackyduchenne) op