🎥 | Masvidal wil partij tegen McGregor: ‘Voordat hij sterft aan een overdosis’

22 juni 2022

MMA-vechter Jorge Masvidal wil nog altijd dolgraag tegen Conor McGregor vechten. Dat zei de 37-jarige knokker in een interview met Block Asset. Van beide kemphanen is het bekend dat zij elkaar niet kunnen luchten of zien. Over en weer is door de jaren heen dan ook al genoeg trashtalk gesproken.


Masvidal ging daar in het interview vrolijk mee verder. Hij vindt het gedrag van de 33-jarige Ier maar niets. "Wij moeten vechten, maar misschien sterft deze man wel aan een overdosis cocaïne?", merkte Masvidal op. "Zo makkelijk wil ik mijn geld niet verdienen. Ik wil gewoon zijn gezicht breken."

Masvidal vs McGregor?
Volgens Masvidal zou een partij tussen hem en de Ier de grootste PPV-verkoop ooit opleveren in de geschiedenis van UFC. "Laten we het snel regelen, voordat deze gast zichzelf of anderen iets aandoet. Ieder zo zijn problemen, ik heb ze ook, maar hij is het mijne."

Masvidal hoopt dat het gevecht ergens in november of december van dit jaar plaats zal vinden. Mocht het niet lukken om McGregor te strikken, wil Masvidal tegen Gilbert Burns matten. "Ik mag Gilbert wel als vechter", besloot Masvidal langzaamaan over de 35-jarige Braziliaan. "Hij komt om te knokken, daar houd ik van. Hij komt om iemand zich over te laten geven, of om iemand KO te slaan."

Statistieken
In zijn loopbaan als vechter won Masvidal 35 MMA-partijen (16 keer verlies, bij UFC 12-9). McGregor ging 28 keer als prof de kooi in: hij won 22 keer, en verloor 6 maal. Bij UFC overlegde hij deze cijfers: 10-4.

McGregor moet nog altijd terugkeren bij UFC na zijn opgelopen beenbreuk in juli 2021, na zijn verlies tegen Dustin Poirier. Aan potentiële tegenstanders geen gebrek voor Notorious.