Khabib Nurmagemedov hekelt Conor McGregor: ‘Oude man slaan is respectloos’ (video)

16 augustus 2019

UFC-vechter Khabib Nurmagemedov kan niet begrijpen dat zijn eeuwige rivaal Conor McGregor een oude man heeft gemept in een pub om wat whiskey. De Rus vindt het respectloos dat de Ier zich zo liet gaan en snapt niet waarom de Ierse overheid McGregor nog niet op het matje heeft geroepen.


Dit liet Khabib weten in een interview met TMZ. "Al slaat die ouwe man hem 10 of 20 keer: nog steeds sla je hem niet terug. Dat is gewoon respectloos. Hiervoor moet McGregor gewoon de gevangenis in. Ik snap niet dat de Ierse regering hier niets aan doet."

Onbegrip
Het incident met McGregor in de pub in Dublin vond plaats in april maar kwam onlangs naar buiten. "Als ik dit had gedaan, waren de media helemaal losgegaan", gaat Khabib verder. "Het is niet alleen respectloos naar deze oude man, maar naar iedereen. Ik heb Conor helemaal niets meer te zeggen."

Ook vind Khabib het niet normaal dat McGregor, die vaker buiten de kooi of ring om zijn boekje te buiten ging, nog mag gaan en staan waar hij wil. "Ieder ander zou hier problemen mee krijgen, Conor niet. Hij mag bijvoorbeeld nog steeds de Verenigde Staten in terwijl bij een ander het visum allang was ingetrokken."