📸 | Marokkaanse koning feliciteert kickboksers Mohammed Jaraya en Zakaria Zouggary

31 januari 2020

Screenshot Jarraya Zouggary koning felicitaties Instagram

Het was een mooie dag voor Mohammed Jaraya en Zakaria Zouggary. De Glory-kickbokstalenten werden uitgenodigd door de Marokkaanse ambassade in Den Haag en dat was niet zonder reden. Beiden werden gefeliciteerd door de Marokkaanse koning Mohammed VI voor hun prestaties in de (kickboks)sport.


"Een enorme eer", schreef Jaraya op Instagram. "De koning feliciteerde mij persoonlijk voor mijn overwinning tijdens het laatste Glory-event (vs Massaro Glunder, red.). Niet alleen heb ik mijn vader en familie trots gemaakt, maar ook mijn Marokkaanse mensen en mijn fans van over de hele wereld."

Eervol
Jaraya bedankte de ambassade en koning Mohammed VI in het bijzonder. Zouggary deed hetzelfde. "Ik voel me enorm vereerd", schreef Zouggary op sociale media. "Het is bijzonder dat de koning de tijd nam om mij zo positief te prijzen voor mijn prestaties. Dit betekent heel veel voor mij. Ook bedank ik de ambassadeur. Mijn succes is jullie succes!" Zouggary versloeg Asa Ten Pow in het GelreDome. Gefeliciteerd heren!