Mayweather blaast titanenstrijd tussen hem en McGregor af

21 september 2016

AFP

Er komt geen matpartij tussen de 2 vechtersbazen Floyd Mayweather en Connor McGregor. Money Mayweather vertelde tegenover FightHype.com dat hij probeerde het gevecht te regelen, maar dat het niet lukte. McGregor daagde eerder dit jaar de Amerikaan uit voor een gevecht.


De 39-jarige Mayweather, die meerdere keren kampioen werd in het weltergewicht, zei eerder in 2016 dat hij 100 miljoen dollar verlangde voor een gevecht met McGregor. Tot een akkoord kwam het alleen niet. "Ik probeerde het gevecht te regelen, maar het lukte niet", vertelde de Amerikaan op de website FightHype. "We moeten verder."

Eigendunk
Het gesprek veranderde al snel, want Mayweather praat nou eenmaal het liefst over zichzelf. "Het is een eer dat ik de grootste ben in MMA én boxen, terwijl ik niet eens meer op competitie niveau aanwezig ben", aldus de bokser, die van McGregor pas mee mocht doen aan het duel als hij voldoende geld zou inleggen. "Hij gaat langs alle wedkantoren om aan die 100 miljoen te komen", verteltde McGregor, die een beetje olie op het vuur wilde gooien, in augustus. "Zodra hij het geld heeft, kunnen we vechten."

Helaas komt het er vooralsnog niet van, maar wie weet zien we ooit nog een duel tussen de 2 vechtersbazen. Dat zou wat zijn!