Mayweather stapt voor flappen tóch de ring in: ‘Best betaalde show ooit’ (video)

16 november 2018

Stapt 'ie nou wel of niet de ring in? Het is ons een beetje vaag, maar als we Floyd Mayweather geloven komt er toch een soort van gevecht tegen de Japanner Tenshin Nasukawa. Dat vertelde Money tegenover TMZ Sports. De Amerikaan doet het, uiteraard, voor de flappen.


"Het wordt een kleine boksvoorstelling. Geen trappen", verklaarde Mayweather voor de camera's van TMZ. "Ik beweeg negen 9 minuten om hem heen. Natuurlijk wordt dit de best betaalde show ooit."

Dan weer wel, dan weer niet
Eerst was er big news toen naar buiten kwam dat Mayweather op oudjaarsdag ging vechten tegen Nasukawa. Een week later vertelde hij weer dat het de grootste onzin ooit was. Nu gaat het er toch van komen. Een soort van dan. "We gaan dit mogelijk maken. Zoals ik eerder zei: het is een no-brainer", aldus de voormalig-bokser.

"Omdat ik gestopt ben met boksen, zeggen mensen dat ik niets meer kan – ik kan nog steeds wereldwijd optreden en bakken met geld verdienen. Het is niet dat ik 60 of 70 jaar ben. Zelfs al ben ik dat, dan heb ik nog steeds dezelfde levenswijze. Waarom? Slimme investeringen."

Dit artikel was eerder te lezen op MMA Planet.