McGregor draait compleet door tijdens perspraatje: ‘Ik wil deze rat dood!’ (video)

21 september 2018

Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov staan op 6 oktober pas in het octagon, maar afgelopen nacht vond de persconferentie voor het titanenduel al plaatst. The Notorious was lekker op dreef in New York, waar hij constant door de microfoon liep te schreeuwen. Stil zitten deed hij overigens ook niet.


"Waarom deze comeback in de MMA?", begon McGregor zijn speech.

"Ik kwam terug om deze lafaard, die zich altijd groots voelt in een groep, een lesje te leren. Ik wil deze rat dood. Ik wil oorlog. Met mijn heel team heb ik me voorbereid op deze strijd. Op sociale media zag je slechts kleine stukjes van onze voorbereiding. We trainden enorm, braken vingers. Dat was het harde werk."

Busincident
Eerder dit jaar kwamen McGregor en Khabib in het nieuws toen de Ier een steekwagen naar de bus gooide waar Nurmagomedov in zat. McGregor mocht een nachtje in de cel doorbrengen en na het betalen van 40.000 euro was hij op borgtocht vrij. "Was je van uit die bus gestapt, dan was dat je dood geweest. En dan zat ik nu in de cel", blufte McGregor.

Nurmagomedov bleef er echter koeltjes bij. "Ik trek het me allemaal niet aan wat hij zegt. We zien wel op 6 oktober. Dan is het echte duel. Ik ben relax, en ik ben er zeker van dat hij na ons duel terug zal keren naar de bokssport. Weet je, ik ga dit gevecht aan voor de eer, maar hij doet het puur voor geld."

Op 6 oktober vechten McGregor en Nurmagomedov tijdens UFC 229 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.