McGregor en Khabib hebben weer eens ruzie met elkaar

1 april 2019

ANP

Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov zullen nooit de beste vrienden worden. Vorig jaar liep het na hun UFC-titelgevecht volledig uit de hand en nu hebben beide kemphanen het via social media met elkaar aan de stok.


Het begon allemaal toen Khabib Nurmagomedov, nog steeds ongeslagen als kooivechter, zaterdag een foto op Instagram gooide. Daar is hij op te zien met zijn kampioensriem. “Geweldig gevoel, na 5 kampioenschapsronden. Ik zie jullie snel, fans. Heel snel. En bedankt voor alle steun de afgelopen jaren”, schreef de Rus.

Reactie McGregor
McGregor was er snel bij en plaatste een onaardige reactie. "Je hebt dik mogen betalen en je broer bleef achter met een blauw oog nadat je tegen mij vocht, jij kleine rat.” Daarna maakte ‘The Notorious’ nog even reclame maakte voor zijn eigen whiskeymerk.Boete?
Khabib moest een boete van 500.000 euro betalen na de clash met McGregor, maar het antwoord van de vechtkampioen liet niet te lang op zich wachten. “Geld komt en gaat, maar de roem die jij die avond verloor komt nooit terug. Leer daar maar mee leven. Einde MMA-carrière, start van een nieuwe op Twitter?”