‘McGregor gaat worstelend zijn zakken vullen’

12 oktober 2017

AFP

Binnenkort kunnen liefhebbers mogelijk weer een Conor McGregor-avondje houden. De Ier gaat volgens The Irish Sun een dik betaald showtje afsteken tegen een van de  WWE (World Wrestling Entertainment)-sterren.


The Rock
McGregor verloor eind augustus The Money Fight van Mayweather, maar zou alweer klaar zijn voor een nieuwe stunt. Opnieuw voor veel geld natuurlijk. Gesproken wordt over WrestleMania in april. Tegen wie hij dan in de ring zou komen is nog onduidelijk. McGregor was in zijn jeugd gek van WWE-iconen als Rick Flair en The Rock.

'Ziekelijke watjes'
McGregor noemde de showworstelaars later 'ziekelijke watjes', maar zei voor het het gevecht tegen Mayweather over een WWE-fight. "Zeg nooit nooit. Ik zou het super vinden om er eens te laten zien wat ik kan. Ik heb al enkele aanbiedingen naast me neergelegd, maar er zijn ook nog onderhandelingen gaande.”

Veel geld
"Nu lijkt het er wel van te komen”, zegt een bekende van McGregor. "Met de UFC moeten er nog enkele afspraken gemaakt worden voor hij weer aan de slag kan. Het gaat om veel geld, ik zie  Conor er dus wel op ingaan.”

Persoonlijkheid
Stephanie McMahon van het WWE ziet het wel zitten. "McGregor zou voor ons perfect zijn. Hij heeft de persoonlijkheid, de atletische capaciteiten en de uitstraling.”

reacties
ReageerReageer op dit bericht