McGregor haalt weer eens bloed onder de nagels van zijn collega’s vandaan met ‘ranglijst’

26 mei 2020

BSR Agency

Als iemand in de MMA-wereld van een beetje trashtalk houdt, dan is het Conor McGregor wel. Zo ook nu weer. De Ier vond het nodig om op Twitter ‘een draadje’ te maken waarin hij de GOAT’s, greatest of all time, in de geschiedenis van de MMA rangschikte. Daarbij zette hij zichzelf op 2. Daar waren zijn collega’s het totaal niet mee eens.


McGregor begon zijn betoog met zijn nummer 1. "Het aantal overwinningen, verdeeld over 2 divisies met een kampioenenstatus in 1: Anderson Silva is de beste aller tijden. Mijn reeks overwinningen, verdeeld over 3 divisies met kampioenstatus maakt mij nummer 2 aller tijden. Als het al niet gelijk is. Aan de andere kant, ik ben nog steeds actief. Nummer 1 aller tijden ben ik sowieso aan het einde van mijn carrière. Makkelijk.”

Nummers 3 en 4
Dit is hoe McGregor zijn draadje begon. Hij vervolgde met nog een nummer 3 en 4 in de vorm van Georges St-Pierre en Jon Jones. "GSP staat 3e. Veel minder gewonnen op KO maar wel kampioen in 2 gewichtsklassen. Hij loopt echter ver achter. Jon staat 4e, misschien gedeeld 3e. Meer gewonnen op KO dan St-Pierre en nog steeds actief. Hij heeft wel maar de kampioenstatus in 1 klasse. Anderson Silva en ik hebben de meest opwindende/belangrijke overwinningen in de geschiedenis van de sport. En ik ben alleen nog maar aan het opwarmen.”
Jones