McGregor mag zijn auto 6 maanden in de garage laten staan na dikke snelheidsovertreding

28 november 2018

Getty Images

De Ierse MMA-vechter Conor McGregor (30) moet zijn auto 6 maanden laten staan. Een Ierse rechtbank heeft zijn rijbewijs ingetrokken voor een half jaar na een nieuwe en zware snelheidsovertreding.


De boete viel relatief mee: 1000 euro. McGregor bekende schuld voor de rechtbank en bood zijn excuses aan.

12de keer!
In oktober 2017 stopte de Ierse politie de bolide van de beruchte Ierse kooivechter in de buurt van Dublin. Hij reed 154 kilometer per uur op een snelweg waar je niet harder mocht dan 100 kilometer per uur. De rechter kwam in zijn vonnis ook nog even terug op de 12 eerdere snelheidsveroordelingen van de beruchte Ier.

McGregor, die in het Ultimate Fighting Championship (UFC) uitkomt in de lichtgewichtdivisie, kwam eerder dit jaar een paar keer in opspraak wegens het veelbesproken titelgevecht tegen Chabib Noermagomedov. Nadat de Rus McGregor had verslagen, braken rellen uit tussen beide kampen.

In aanloop naar het gevecht viel McGregor in New York de bus van Noermagomedovs team aan met een ijzeren steekwagen en verwondde daarbij een aantal kooivechters. Voor dit incident loopt er in New York nog steeds een proces tegen de Ier.