McGregor schrijft geschiedenis met 2e UFC-titel (video)

13 november 2016

ANP

Conor McGregor heeft zijn grote beloftes opnieuw waargemaakt. De Ier wist Eddie Alvarez in het main event van UFC 205 te verslaan via knock-out in de tweede ronde. Hij schreef daarmee geschiedenis als eerste vechter met twee UFC-titels in zijn bezit tegelijkertijd.


Notorious domineerde het gevecht van begin tot eind. In de 1e minuut wist hij met zijn bekende linkerstoot al te raken en The Underground King te vloeren. De twee tastten elkaar op dat moment nog af, maar met die stoot zette McGregor de toon.

Kalm
Een minuut later werd Alvarez, die nog geen takedown had geprobeerd, voor de derde keer gevloerd dankzij de linkerstoot, maar Notorious bleef kalm en zag nog geen aanleiding om aan te zetten voor een knock-out.

Vier rake stoten
In de tweede ronde bleef McGregor dominant. Hij bleef frontaal voor Alvarez staan en om precieze stoten te gooien, waardoor het moraal van Alvarez per seconde lager werd. Nadat The Underground King een rechterstoot miste, wist McGregor dat het tijd was om een einde aan de partij te maken met vier rake stoten achter elkaar. The Underground King ging neer en niet lang daarna was het voorbij.

'Excuses aan niemand'
De Ierse showmaker pakte zijn momentje na het gevecht. “Mijn droom is uitgekomen. Niemand zit op mijn niveau, ik ruk iedereens kop eraf. Ik heb hier veel tijd in gestoken, ik heb iedereen voor gek gezet. Ik wil dit moment nemen om mijn excuses te maken, aan helemaal niemand!”, aldus McGregor na het gevecht.

History has been made #UFCNYC #ufc205 pic.twitter.com/u9ZjBb7baw

Dit artikel verscheen ook op MMA Planet.