‘McGregor stapt boksring weer in om ex-sparringspartner tot moes te slaan’

10 januari 2019

Conor McGregor stapt wellicht weer de boksring in tegen zijn voormalige sparringpartner Paulie Malignaggi. Volgens hardnekkige geruchten van onder meer BJPenn zijn de onderhandelingen voor een bokswedstrijd al in gang gezet.


Paulie Malignaggi is een gepensioneerde bokser met een record van 36 winsten, 7 knock-outs en 8 verliezen. Malignaggi hielp McGregor tijdens zijn voorbereidingen voor het gevecht tegen Floyd Mayweather.

Vijanden
Paulie diende als sparringpartner voor de Ierse vechter, maar daarna werden de 2 vijanden. Conor en zijn vriendjes begonnen al gauw op te scheppen over hoe Conor de gepensioneerde bokser de ring doorsloeg. Hierdoor verliet Malignaggi het trainingskamp van McGregor. Kort daarna verschenen er foto's waarop te zien was hoe Conor Paulie een paar rake klappen geeft. UFC-president Dana White postte zelfs op Instagram een video waarin McGregor de bokser een goed pak rammel geeft.Roast
Paulie was niet blij met het verschijnen van deze beelden, hij daagde Conor uit om de gehele sparring sessie te posten zodat de wereld kan zien 'wat er echt is gebeurd'. Als tegenaanval plaatste Malignaggi een tweet, nadat McGregor verloor via submission van de huidige UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, dat de MMA-vechter geen ballen heeft en een opgever is.

De gepensioneerde bokser ruikt natuurlijk geld en blijft de Ier uitdagen, zo steunde hij ook de actie van Khabib na het gevecht tegen McGregor met deze tweet:


Of ze uit de onderhandelingen komen is nog maar de vraag. Conor komt voor een ziek bedrag in ieder geval zijn bed wel uit!