McGregor verrast ongeneeslijk zieke kickbokser Hageman met hartverwarmende videoboodschap (video)

4 april 2019

Tal van prominenten hebben de ongeneeslijk zieke Robbie Hageman een hart onder de riem gestoken. Via een hartverwarmende video heeft onder andere MMA-vechter Conor McGregor de meervoudig wereldkampioen kickboksen succes gewenst met zijn operatie.


De 27-jarige Eindhovenaar gaat vrijdag onder het mes, nadat hij onlangs al zijn kickbokscarrière moest beëindigen vanwege een tumor in zijn hoofd.

McGregor
Onder andere Conor McGregor liet van zich horen. De Ierse MMA-vechter nodigde Hageman meerdere malen uit als sparringpartner en heeft door die ontmoetingen een innige band met de Eindhovenaar gekregen. "Robbie, broer. Ik weet dat je een gevecht doorstaat, maar je bent een vechter. Weet dat. Ik weet dat. Ik heb het persoonlijk bij je meegemaakt. In de kooi, in de ring, op de mat. Je bent een echte vechter, bedankt voor je hulp. Ik ben je voor eeuwig dankbaar. Wat je ook nodig hebt, je weet me te vinden. We leven allemaal met je mee. The rabbit, let's go!

Tekst gaat verder onder de foto

Operatie
Hageman gaat vrijdag onder het mes. Na de operatie gaan de artsen bekijken of het gezwel in zijn hoofd moet worden bestraald. Een vervolg als kickbokser zit er hoe dan ook niet in voor de meervoudig wereldkampioen. Contactsport is hem door de doktoren verboden, waardoor zijn indrukwekkende carrière vorige maand abrupt werd beëindigd.