Michael Bisping deelt foto’s van zijn ‘blauwe ogen’ na UFC 204

11 oktober 2016

Instagram Michael Bisping

Michael Bisping wist zondagochtend na UFC 204 dat hij een zwaar gevecht heeft gehad. De Count won een lastige partij van rivaal Dan Henderson in het main event. Na 5 ronden won hij op jury-besluit en verdedigde daarmee zijn  UFC-middengewichttitel.


Instagram
Naderhand deelde hij op social media foto’s waarop de schade aan zijn gezicht te zien is, zoals. De Engelsman werd in het slot van de eerste ronde geraakt met een bikkelharde rechterstoot van Henderson, waardoor hij de partij bijna verloor. Bisping wist zich te herstellen om het gevecht uiteindelijk zelfs te winnen, maar de schade was na de openingsronde direct zichtbaar.Me and my bro!!!! Jokes on you haters!

Een foto die is geplaatst door Mikebisping (@mikebisping) op


Op de kiekjes is Bisping met zijn broer en trainingspartners te zien, terwijl zijn ogen helemaal dichtzitten. Zijn rechteroog zit verstopt achter een dikke wond met meerdere hechtingen, terwijl zijn andere kijker er ook niet opperbest uitziet.All in a day's work.

Een foto die is geplaatst door Mikebisping (@mikebisping) op

Thank you!

Een foto die is geplaatst door Mikebisping (@mikebisping) op


Opvallend
Opvallend was dat Henderson bijna geen krasje had na het gevecht. Er werd achteraf dan ook gediscussieerd of de Amerikaan niet tot winnaar uitgeroepen moest worden op basis van de eerste, tweede en vijfde ronde.

Dit artikel verscheen op mmaplanet.nl