πŸŽ₯πŸ“Έ | Voormalig MMA-knokker belandt op intensive care na fittie met politie

14 februari 2020

MMA-vechter Michael Nates ligt in het ziekenhuis. De Amerikaan ligt op de intensive care door toedoen van de politie van Miami. Nates verzette zich bij zijn arrestatie en moest dat bekopen met een mishandeling.


Zijn moeder meent dat haar zoon een psychische aandoening heeft. Tegen Local 10 media zei ze dat het 'heel triest dat de politie haar en haar familie niet op de hoogte stelde', schreef Vechtsportinfo. Moeder Mitzi Nates zei dat een insider, die haar hielp, de info verstrekte.

Nitzi is laaiend omdat zij haar zoon pas een paar dagen later in het ziekenhuis mocht bezoeken: 4 (!) dagen na zijn arrestatie. Ze wist niet hoe hij eraan toe was. "Mijn zoon is geslagen. Hij heeft zware verwondingen. Hij verkeerd in kritieke toestand. Hij heeft een doorboorde long. Hij heeft overal blauwe plekken", aldus Mitzi.

Absurd
Van Nates gaat het verhaal rond dat hij zondag een 3-jarig meisje wilde ontvoeren. Ook zou hij haar vader flink hebben mishandeld. De vader gaf een verklaring uit dat dit daadwerkelijk het geval was. Naar verluidt zou de politie gepast geweld hebben gebruikt toen Nates het pistool van 1 van de agenten probeerde af te pakken.

Een duidelijkere video is hier te zien. Het lijkt erop alsof Nates gewoon meewerkt met de politie. De moeder van de MMA-vechter zet dan ook dikke vraagtekens bij de lezing van politie en justitie over de arrestatie van haar zoon.