MMA-vechter gaat met pensioen na KO, keert meteen terug en gaat opnieuw KO (video)

14 oktober 2019

Het was een vreemde gewaarwording bij het MMA-event PFL 7. Vechter Chris Curtis ging KO en maakte bekend dat hij zou stoppen met vechten, om vervolgens een uurtje later terug te komen op deze beslissing om daarna wéér KO gemept te worden. 2 keer slapen in een uur, is dat soms een record?


Meerdere vechters streden voor de 'PFL Playoffs 1 miljoen dollar-final', deze vindt aan het einde van dit jaar plaats. Curtis' avond ging niet volgens plan nadat Magomed Madomedkerimov hem KO sloeg. Curtis legde vervolgens zijn MMA-handschoenen definitief neer en plaatste zelfs een vaarwel-post op Instagram.

De (een na) laatste
Hierin zei hij dat dit gevecht zijn laatste was. Dat bleek niet: Madomedkerimov werd ziek en kon niet vechten tegen Ray Cooper III en dus nam Curtis zijn plaats in. De winnaar zou naar de eerdergenoemde finals gaan en dus leek dit Curtis' kans. Zover liet Cooper het niet komen. Hij beukte Curtis keihard KO.

Na zijn verlies tegen Cooper kapte Curtis er definitief mee. Zijn loopbaan stopt bij 21 gewonnen partijen en 8 nederlagen, waarvan 2 dus in zijn laatste uur als MMA-vechter.