MMA-vechter geeft vliegende kniestoot met bloederige gevolgen (video)

17 november 2016

Screenshot

Afgelopen weekend was New York -eindelijk weer- getuige van het UFC 205. Het werd een topevenement met naast de historische wereldtitel van de Ierse spierbundel Conor McGregor in zijn kamp tegen de Amerikaanse thuisvechter Eddie Alvarez nog andere entertainende duels.


Ook Tyron Woodley en Joanna Jedrzejczyk verdedigden bijvoorbeeld hun titels in de meest bekende MMA-competitie, maar er was in het populaire Ultimate Fighting Championship ook de clash tussen Yoel Romero en Chris Weidman.

Knock-out
De Cubaan wist alvast de show te stelen door op een beslissend moment in de derde en laatste ronde uit te pakken met een vliegende kniestoot! Niet bepaald normaal te noemen, maar wel doeltreffend. Hij buffelde zijn opponent op die manier meteen knock-out.

40 jaar(!) en ongeslagen
Het gezicht van de verslagen 32-jarige Amerikaan zag er bovendien niet al te fraai en gezond uit. En zo gaat de 'winning streak' van de stevig uit de kluiten gewassen vechtersbaas maar door, hij heeft nu al 8 keer op rij gewonnen en werd nog geen enkele keer gevloerd. En dat terwijl hij al bijna 40 is...