MMA-vechter Jon ‘Bones’ Jones alweer opgepakt voor bezopen rijden

27 maart 2020

BSR Agency

MMA-vechter Jon 'Bones' Jones is weer eens opgepakt voor het bezopen besturen van een wagen. Alsof dat nog niet genoeg was, deed hij dat ook terwijl er een pistool bij hem in de auto lag. Dingen waarvoor hij eerder ook al voor de rechter moest verschijnen.


Volgens HLN was het van donderdag op vrijdag weer eens kassa in het Amerikaanse Albuquerque. Daar werd Jones door de politie opgepakt omdat hij opvallend aan het rijden was. Bij het onderzoek kwamen de agenten erachter dat hij een pistool bij zich had, meer alcohol en niet verzekerd was.

In 2012 werd Jones al eens aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat. Toen parkeerde bij zijn peperdure Bentley tegen een paal. Hij bekende schuld, betaalde een boete en mocht 6 maanden niet rijden. Daarna was alles weer ok.

In 2015 ging het alleen weer mis. Jones reed door rood, knalde tegen 2 auto's en en ging er als een haas vandoor. Toen de politie later aangaf dat er een arrestatiebevel tegen hem liep, kwam hij vrijwillig naar het bureau. Hoe het nu gaat aflopen, is nog maar de vraag.