MMA-vechter Jorge Masvidal vindt Jake Paul fake: ‘Hij bluft en trolt ons allemaal’

24 oktober 2021

Jorge Masvidal heeft het niet zo op Jake Paul. De MMA-vechter vindt het maar niks dat Paul telkens meent dat er allemaal grote gevechten voor tientallen miljoenen dollar aan te zitten komen.


Paul wil ook graag tegen Masvidal knokken. Hij noemde de kampioen weltergewicht bij de bond UFC zelfs zijn nummer 1 keus als volgende tegenstander. Maar Masvidal voelt daar niks voor. "De UFC geeft geen fuck om dat figuur", zei hij bij The MMA Hour.

"Paul zegt telkens dingen als: Ik geef je een check van 50 miljoen dollar als we vechten. Maar kijk even naar het aantal pay-per-views van zijn gevechten. Daar gaat echt niet zoveel geld in om. Hij bluft. Hij trolt de hele wereld. Die zogenaamde deals van hem, die bestaan niet."

Ooit wil hij best tegen Paul knokken. "Eerst ga ik tegen de beste vechters van de wereld in de ring. Daar verdien ik het meeste geld mee. En dan later, ja dan ga ik wel een keertje wat easy money ophalen tegen Paul. Nu wil ik alleen tegen de besten knokken en dus niet tegen Jake Paul."