Wens 'kleine kickbokser' Wopke Booijen komt uit: 2e gevecht gepland in Frankrijk
i

Instagram Wopke Booijen @dekleinstebaas

Wens 'kleine kickbokser' Wopke Booijen komt uit: 2e gevecht gepland in Frankrijk

Trevor Wagener¬†‚Äʬ†22:09, 17-05-2019 / Laatste Update: 17:30, 07-01-2024

Wopke Booijen gaat op 29 juni zijn 2e partij als kickbokser vechten. De kleine mens zal het in de ring opnemen tegen de Fransman Mini Gang.

De Nijmegenaar, die in oktober het 1e gevecht tussen kleine mensen op Nederlandse bodem won van Ihsan 'Bonky' Yuksel (foto), zal in het Franse Meaux opnieuw zijn krachten moeten meten. De 22-jarige Booijen is met zijn 1 meter 34 klein, maar niet minder sterk: hij traint dagelijks en keihard om het beste uit zichzelf te halen.

Strijder

Zijn gevecht tegen Bonky vorig jaar was er 1 tussen 2 liefhebbers waarin Booijen liet zien over veel kracht te beschikken. Booijen heeft vanwege zijn geringe lengte moeite om gelijkwaardige tegenstanders te vinden. Eerder daagde Booijen de Brit Aiden Henry, beter bekend als Instagrammer en de voor beroving veroordeelde Ikklemangram, uit (zie filmpje onder).

Tot een confrontatie kwam het niet. Mini Gang hapte wel toe en zal een thuiswedstrijd vechten: de partij tussen hem en Booijen wordt uitgevochten in het Franse Meaux, een stadje op 40 kilometer van Parijs.

 

 

Any men, any where, any time? IM READY!  Who want to see this fight? Tag @likklemangram and make it happen!

Een bericht gedeeld door ūüĎĽDekleinstevlogs (@dekleinstebaas) op