Nordine Mahieddine zal officieel protest indienen na ‘bestolen’ kickbokszege in WFL

23 september 2018

De tegenstander van Murat Aygun, Nordine Mahieddine, zal officieel protest indienen bij de jury nadat hij beweert bestolen te zijn van de winst tijdens het WFL zwaargewicht toernooi in Topsportcentrum Almere.


Na alle ophef op verschillende social media heeft de bond toegezegd de beelden terug te kijken. Voor de organisatie WFL is dit al de 2e keer dat er discussie ontstaat over de uitslag.

Final 16
De 1e keer was tijdens de Final 16 vorig jaar oktober. Toen werd Fred Sikking door de jury uitgeroepen tot winnaar, terwijl de winst duidelijk voor zijn tegenstander Boy Boy Martin was. Martin diende ook een officieel protest in en de uitslag werd de volgende dag terug gedraaid. Een van de juryleden zou een briefje verkeerd hebben ingevuld, was de verklaring.

Officieel protest
Het protest is nog niet officieel ingediend, maar de Fransman Nordine heeft aangegeven dat wel van plan te zijn. Dit is dan ook niet gek want we hebben het hier over 100.000 euro aan prijzengeld en een Bellator-contract. Op Facebook hebben zowel de bond ISKA als de organisatie WFL gereageerd.