Rico: ‘Ik hoop niet dat Badr weer opgeeft bij beetje pijn aan zijn arm’

24 januari 2017

ANP

Rico Verhoeven is druk bezig met clinics geven. Ondertussen is zijn management druk bezig met nieuwe kickboksgevechten te plannen. Waaronder de revanche-wedstrijd tegen Badr Hari. "Er is nog niks rond. Als dat zo is, horen jullie het van ons", zegt Verhoeven tegen NUsport.


Wanneer is de rematch?
Hari moest in december het gevecht in Oberhausen staken, vanwege een spierscheuring in zijn onderarm. Nu is hij in afwachting van een uitspraak van de rechter. Mogelijk moet hij op korte termijn de gevangenis in. Zelf lult Hari daar mooi om heen, want hij riep al dat hij in mei of juni een rematch wil tegen Verhoeven.

Wil jij via WhatsApp op de hoogte worden gehouden van al ons nieuws rondom Badr Hari, Rico Verhoeven en alle andere vechtsporters? Stuur dan alleen de tekst VECHTSPORT AAN naar 0613559170! Deze handige dienst is uiteraard GRATIS!

Grote mond
Ook zei Hari dat hij zou hebben gewonnen van Verhoeven als hij niet geblesseerd was geraakt. "Dat is een raar antwoord natuurlijk", zegt de 27-jarige Brabander tegen NUsport. "Dat is hetzelfde als ik zeg: 'als jij mijn arm niet kapot had getrapt, dan had ik je knock-out geslagen'. Dat is een beetje een vreemde verwoording, maar het is wat het is. Ik hoop dat hij de volgende keer niet voortijdig eruit gaat als hij een beetje last van zijn arm krijgt. Ik had een snee in mijn neus, ik heb met gebroken handen en gebroken benen gevochten... Ik stop nooit."

Lees ook: Deze zieke MMA-compilatie gaat de wereld over (video)
Werkt de bovenstaande video niet op jouw scherm? Check dan hier de video van NUsport.