😂🎥 | HAHA OEPS! Rico Verhoeven breekt per ongeluk de rib van nep-interviewer

28 maart 2020

Kickbokser Rico Verhoeven werd vrijdag flink in de maling genomen in het SBS6-programma Wie Het Laatst Lacht. Er werd een nep-interview afgenomen met de bekende kickbokser en dat ging niet helemaal goed. Verhoeven raakte geïrriteerd en brak per ongeluk een rib van de nep-interviewer.


Verhoeven werd door een zogenaamde Amerikaanse zender geïnterviewd. Wat hij niet wist, was dat de interviewer dacht dat hij niet Verhoeven voor zich had zitten maar Badr Hari. De ene na de andere vraag over agressief gedrag buiten de ring kwam voorbij en dus raakte Verhoeven zichtbaar geïrriteerd.

Brave jongen?
The King of Kickboxing is nog nooit in aanraking gekomen met de politie. Hij bleef dan ook netjes ontkennen. Wanneer aan het eind van het interview bleek dat de interviewer 'geen idee' heeft dat hij niet Badr Hari voor zich had, deed hij ook nog eens alsof hij nooit van de naam Rico Verhoeven heeft gehoord. Gelukkig komt Wendy van Dijk de hoek om en blijkt het allemaal een grap te zijn! Een grap dus met een pijnlijk einde voor de interviewer.

Verhoeven en de interviewer geven elkaar namelijk een dikke knuffel om het toch nog geheel netjes af te sluiten. Die knuffel was iets harder dan gepland: de interviewer grapt met een pijnlijk gezicht: "Ik denk dat je net mijn borstbeen hebt gebroken!"

Foutje, maar... lekker voor je
Eenmaal terug in de studio vertelde Van Dijk dat de interviewer ècht zijn rib gebroken had door de stevige knuffel met Verhoeven. "Nee! Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen", zei Rico bezorgd. "Al was dit het minimale wat hij verdiende, hahaha!"