Robbie Hageman gaat nog 1 keer de ring in na hersentumor: comeback- én afscheidswedstrijd

15 oktober 2021

Robbie Hageman gaat definitief weer de ring in. Bij de kickbokser werd een kleine 3 jaar geleden een hersentumor ontdekt, daaraan werd hij geopereerd, en nu keert hij terug. Voor héél even, weliswaar.


Op 8 januari 2022 verschijnt hij in de ring voor zijn comeback, wat direct ook zijn afscheidswedstrijd is.

In Antwerpen
Hageman was een veelbelovende kickbokser, totdat er zo'n 3 jaar geleden een hersentumor bij hem werd aangetroffen. Hij gaf de moed echter niet op, bleef trainen en werd succesvol geopereerd. In juni van dit jaar vertelde hij vervolgens dat hij ergens in 2022 ook weer bij een van de grotere vechtsportorganisaties in de ring zou zijn. "Ik kan nog niet zeggen bij wie, maar het gaat gebeuren.” Nu is er duidelijkheid: op 8 januari verschijnt hij in de ring in Antwerpen, tijdens het uitverkochte Enfusion Gala van de Antwerp Fight Organisation (AFA).

"Mijn comeback, en tevens afscheidspartij", zo schrijft The Rabbit op Facebook. "Dit doe ik met het team waar ik 20 jaar geleden mee begonnen ben en dus ook mee eindig: team Günyar. Wat de dokters niet voor mogelijk geacht hadden, blijkt toch mogelijk, dankzij God.”

Check hier nog eens een uitgebreid exclusief interview met Hageman uit december 2019!