🎥 | MMA’er kreeg ruzie op de wc en beukte twee man in elkaar: ‘Maakte een grapje’

14 november 2019

De professionele knokker Jason Knight uit de Verenigde Staten heeft zijn werk mee naar huis genomen. Of beter gezegd: naar de plee. Op het toilet kreeg Knight bonje na een woordenwisseling met 2 man. Gevolg? Matten! (tekst loopt door na het filmpje)Brok Weaver, een vriend van de 27-jarige Knight, zette dit filmpje op Instagram voordat hij het verwijderde. Inmiddels gaat het viraal. Weaver zei erbij dat de beelden ruim een jaar geleden gemaakt zijn.

Geintje niet grappig
"1 gast deed moeilijk over zijn eigen vriendin", zei Knight over het incident. "Ik maakte een grapje en natuurlijk waren deze 2 boys daar niet van gediend. Zij vonden het niet grappig en confronteerden mij ermee. Zelfs tot aan de wc."

Knight deed nietsvermoedend zijn sanitaire behoefte toen de 2 ineens achter hem stonden. "En achter hen weer een man of 7, waaronder Brok, met hun camera in de aanslag. Toen wist ik wel hoe laat het was. Ik zei dat ze op moesten rotten, anders zouden ze vervroegd een slaapje doen. Toen begonnen ze allemaal bullshit te praten en sloeg ik erop los."

Wie niet horen wil, moet...
Dat vond Knight niet eens zo erg. "Wat moest ik anders? Zij lieten mij echt niet zomaar uit de plee gaan. Natuurlijk, dat grapje van mij maken was een verkeerde actie maar kom op. Zij hadden beter moeten weten. Ach, het is wat het is."