Snoop Dogg wordt gek op UFC-vechter maar niemand weet waarom (video)

11 september 2018

Dit bericht bekijken op Instagram

King Kong.

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

Snoop Dogg, de bekende Amerikaanse rapper, is een groot fan van de vechtsport. Hij kan zich af en toe niet inhouden wanneer hij een partij zit te kijken. Dat bleek wel uit het filmpje dat hij plaatste op zijn Instagram. Daar ging hij helemaal tekeer op UFC'er Darren Till. Maar waarom?


Dat is eigenlijk voor niemand duidelijk. Toch scheldt D-O-double G flink helemaal verrot. Teksten als "beat his “motherf**king ass" en "“f**k Donald Trump”  hoeven we waarschijnlijk niet te vertalen. In dat laatste zinnetje gaat Snoop Dogg dus ook tekeer tegen de Amerikaanse president. Daar is Snoop Dogg niet zo'n fan van, laten we maar zeggen.

Maar waarom nou die woede op Til?
Maar, dan blijft nog steeds de vraag: waarom werd Snoop Dogg zo dol op Darren Till? Sommige media denken dat Snoop Dogg Til verwarde met een andere vechter: Colby Covington. Deze vechter is dan wel weer een fan van Donald Trump. En dat vindt Snoop Dogg niet leuk.

Maar Till is een Engelsman en heeft eigenlijk (voor zover we weten) helemaal niets te maken met Trump. Toch kon de 25-jarige vechter het niet laten om op zijn Instagram te reageren op de scheldtirade van Snoop Dogg. Till verloor zijn partij afgelopen weekend trouwens van Tyron Woodley.Dit bericht bekijken op Instagram

Shit happens, well done @twooodley. You will all see me very soon! @snoopdogg you’re a fucking bitch, Fuck You!!!

Een bericht gedeeld door Till (@darrentill2) op