πŸ₯Š | Stem! Wie wint het gevecht tussen Wilder en Fury?

21 februari 2020

PA Sports

Deontay Wilder versus Tyson Fury: een strijd tussen 2 grootmachten in de vechtsport. Het gevecht wordt betiteld als Unfinished Bunisess, omdat de vorige wedstrijd tussen Wilder en Fury gelijk eindigde. De grote vraag is nu: wie gaat de wereldtitel voor zwaargewichten mee naar huis nemen?


Wilder vs. Fury II is zondagochtend om 5:00 uur te zien via Kijk.

Dat het de vorige keer gelijk eindigde, was een beetje gek, maar ook een beetje begrijpelijk. Beide heren waren voor die wedstrijd ongeslagen. De wedstrijd ging redelijk gelijk op, hoewel Fury wel een keer een goede 5 seconden op de grond lag.

De cijfers
Het leek erop dat de jury de wedstrijd gelijk liet eindigen, omdat geen van de vechters knock-out ging. Wilder staat momenteel op 43 gevechten, waarvan 42 wins en 41(!) knock-outs. Fury vocht 30 wedstrijden, won er 29 en sloeg 20 keer zijn tegenstander knock-out. Niet heel gek dat je de wedstrijd dan gelijk laat eindigen: een nederlaag zonder echt te verliezen staat slecht tussen deze mooie statistieken.

Niet nog een keer gelijk
Het wordt niet nog een keer gelijk, als we The Bronze Bomber en Fury mogen geloven. Bij de persconferentie riep Wilder dat-ie Fury nu zo hard ging slaan, dat hij niet meer op zou staan. The Gypsy King zij op zijn beurt dat hij gehakt zou maken van Wilder.

Wie gaat er winnen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...