TikTok-banneling Andrew Tate wil wel vechten tegen YouTuber Logan Paul, maar heeft eisen

28 september 2022

Instagram/Andrew Tate
Andrew Tate

Andrew Tate wil best de ring instappen voor een kickboksgevecht met Logan Paul. De extravagante Tate - die door social mediaplatforms als TikTok is geband wegens zijn controversiële anti-vrouwen-uitspraken - wil wel eerst 2 warming up-gevechten.


Dat zegt bokspromotor Mams Taylor, die bekend staat om het koppelen van opvallende figuren in de ring. Tate was ooit een verdienstelijk kickbokser, werd miljonair vanwege veel (duistere) zaakjes en kreeg wereldbekendheid met zijn filmpjes op TikTok. Op de veel gedeelde beelden heeft hij nogal duidelijk meningen over de positie van de vrouw en wat in zijn ogen een 'echte man' is. Tate heeft miljoenen fans, maar net zoveel haters.

Paul vs. Tate
Paul heeft al wat ervaring met opvallende bokspartijen. Zo bokste hij tegen de Engelse YouTuber en rapper KSI en Floyd Mayweather.

'Ik ben de beroemdste man'
Eerder zei Tate dat hij gratis wel wilde vechten met Paul. Daar kwam hij daarna snel op terug. "Ik wil de A-side zijn en ik wil krijgen wat ik verdien. Ik wil niet dat die social media-clowns denken dat zij belangrijker zijn dan ik. Ik ben de beroemdste man op aarde."