TV Gids: hier zie je Jake Paul boksen tegen Tyron Woodley

29 augustus 2021

Internetfenomeen Jake Paul heeft inmiddels 4 min of meer professionele gevechten gehad en nu is het tijd voor de serieuste tegenstander tot nu toe: Tyron Woodley. De 39-jarige Woodley is een voormalig UFC-kampioen.


De 24-jarige Paul is samen met zijn broer Logan Paul beroemd geworden met vlogs en malle streken op internet. Nu willen ze bokser worden en het moet gezegd worden dat het niet onaardig gaat. Logan hield bijvoorbeeld 8 rondes stand tegen Floyd Mayweather. Oke, die was wel al met pensioen.

Woodley verloor zijn 3 vorige UFC-bouts en is al op leeftijd, dus wat dat betreft bouwt Paul met zijn keuze van tegenstanders nog steeds wel wat veiligheid in. Het gevecht levert hoe dan ook weer krankzinnige bedragen op. Het zal waarschijnlijk het gevecht met de hoogste pay per view-omzet van het jaar worden!

Hier zie je Jake Paul tegen Tyron Woodley


Het gevecht in Rocket Mortgage FieldHouse te Cleveland is gepland om te beginnen in de nacht van zondag op maandag om 1:00 uur (Nederlandse tijd). Maar wees niet verbaasd als het pas stukken later begint. De uitzendrechten zijn in handen van het Amerikaanse Showtime.

Helaas is er geen Nederlandse zender die het gevecht heeft aangekocht. Je zult dus naar de site van Showtime moeten gaan en eenmalig 59,99 dollar neer moeten tellen.

Er zijn ook een paar resellers op de markt, zoals Fite.com. We zien op deze site een prijs van 19,99 dollar staan, rond de 15 euro, dus dat klinkt stukken beter!