‘UFC keert volgend jaar niet terug naar Nederland’

4 september 2017

Getty

Joe Carr zegt dat de UFC terugkomt naar Nederland, maar niet in 2018. De vertrekkende hulp-voorzitter en UFC-baas van content en internationale zaken vertelde dit tijdens de afsluitende persconferentie van UFC Fight Night 115 in Rotterdam.


Carr was erg blij met de toeschouwers in Ahoy: ,,De fans maakten het waar. We hebben iets minder dan vorig jaar verkocht, maar dat was natuurlijk de 1e keer in Nederland met een sterk evenement door Alistair (Overeem, red.) en Germaine (de Randamie, red.). Een sterk optreden van ons en ik weet zeker dat we terugkomen in Nederland.”

Liefhebbers zullen wel geduld moeten hebben voor de 3e editie, want Carr voegt aan die uitspraak toe dat 2018 waarschijnlijk geen doelwit van de UFC is. “2 jaar achter elkaar laat geen ruimte voor markten waar we in willen doorbreken. Maar we keren sowieso terug in Rotterdam of Amsterdam in de komende jaren.”

Amsterdam
De Nederlandse hoofdstad zal dus misschien gastheer zijn de volgende keer, maar niets is zeker: ,,We hebben vroeger naar Amsterdam gekeken. Vorig jaar was Rotterdam makkelijker met vergunningen. We hadden daar een goed evenement en daarom besloten we om hier ook terug te keren. Amsterdam is altijd een optie, dus we zullen zien wat de beste opties zijn als het tijd is om terug te komen naar Nederland”, aldus Carr.

Het evenement in Rotterdam was het laatste evenement van Carr, die aan de slag gaat bij de World Surf League.

Dit artikel verscheen eerder op MMAplanet.nl.
reacties
ReageerReageer op dit bericht